Op zoek naar een gepassioneerde freelance kok met een indrukwekkende culinaire achtergrond? Zoek niet verder! Mijn naam is Bart De Rooij, en ik ben niet alleen een ervaren kok, maar ook een docent in de kunst van het koken. Met een brede expertise in verschillende keukens en een bijzondere specialisatie in South Carolina BBQ, sta ik klaar om uw culinaire wensen te vervullen.

 

Mijn culinaire reis begon in gerenommeerde keukens zoals De Librije en Oud Sluijs, waar ik mijn vaardigheden heb verfijnd en een diepgaand begrip heb ontwikkeld voor het bereiden van hoogwaardige gerechten. Na jaren van toewijding aan het vak, ben ik nu beschikbaar als freelance kok voor restaurants en cateringdiensten. Maar dat is niet alles; ik deel ook graag mijn kennis en ervaring als kok door middel van kooklessen.

 

Of u nu op zoek bent naar een getalenteerde kok om uw gasten te verwennen, of u wilt uw eigen kookvaardigheden aanscherpen, ik sta tot uw dienst. Neem gerust contact met mij op via e-mail om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe ik uw culinaire wensen kan vervullen. Samen kunnen we een smaakvolle ervaring creëren die uw verwachtingen overtreft.

 

Neem snel contact op via Bart@rebelbbq.nl