Gastric bypass

Heb jij een gastric sleeve of een gastric bypass? En wil je samen met vrienden en/of familie genieten? Dan ben je bij Rebel BBQ aan het juiste adres! Omdat ik weet hoe vervelend het is om online eten te bestellen hebben wij speciaal voor u 2 maaltijden met de juiste hoeveelheid. Je wilt samen hetzelfde eten en je wil niet te veel betalen voor iets wat je daarna toch weg moet gooien omdat je het niet meer op kan. 

Daarom hebben wij speciaal voor jou deze maaltijden, zodat jij ook kan genieten van een heerlijke traditional BBQ. 

Als jij ons kan laten zien doormiddel van een pasje + pasfoto dat jij een sleeve of een bypass hebt, dan kun jij genieten van onze speciaal gemaakte maaltijden.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe bestellen?

Ga naar de bestel pagina (deze pagina) en klik bij de menu opties op de gastric menu.

Wat is een gastric bypass?

Tijdens de gastric bypass operatie wordt de maag verkleind en het spijverteringskanaal gedeeltelijk omgeleid (bypass). Hierdoor kan er minder gegeten worden. Bij een gastric bypass wordt uw maag definitief verkleid. Een deel van uw dunne darm wordt uitgezet. Al het voedsel wordt wel opgenomen, maar er worden minder vitamines opgenomen. Het gevolg van de gastric bypass is dat u na de ingreep sneller gewicht verliest. Daarnaast zorgt de kleinere maag dat u minder kunt eten.